Επίσκεψη της Π.Ο.Ε.Ο.Δ.Π. και συνάντηση εργασίας στην έδρα μας

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης, επισκέφτηκε την περιοχή της Αχαΐας και Ηλείας από την Παρασκευή 05 έως την Κυριακή 08 Απριλίου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η σύσφιξη των σχέσεων των ομάδων της Ομοσπονδίας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και η ενημέρωση εκ του σύνεγγυς για τα ζητήματα που απασχολούν τις εν λόγω ομάδες.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την Εθελοντική Ομάδα Βαρθολομιού “Ο Πηνειός”, το Σώμα Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών Δυτικής Αχαΐας (ΣΕΔΙΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ), το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Ν.Αχαΐας και τον Αχαιός Εοππ. Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες για την υπέροχη φιλοξενία στα κλιμάκια τους.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον Διοικητή της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Αχαΐας, Πύραρχο κ. Βασίλειο Μαρτζάκλη για την καλύτερη προετοιμασία και ετοιμότητα, αλλά και τη συνεργασία μεταξύ των Εθελοντικών Ομάδων και του Πυροσβεστικού Σώματος, εν όψει της αντιπυρικης περιόδου που πλησιάζει.
Το ταξίδι αυτό έγινε στο πλαίσιο ενός ευρέως πλάνου επισκέψεων στις Εθελοντικές Ομάδες που βρίσκονται εκτός Αττικής και θα συνεχιστεί για όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές γίνεται.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *