2η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης

Η 2η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης πραγματοποιήθηκε στη Πάτρα

το διήμερο 11 & 12 Μαρτίου, με διοργανώτρια Ομάδα το ΣΕΔΙΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που από τη πρώτη στιγμή «αγκάλιασε» την όλη εκδήλωση.

Συμμετείχαν 9 Εθελοντικές Οργανώσεις δια ζώσης και 7 μέσω τηλεδιάσκεψης και έλαβε μέρος στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Παρόντες ήταν οι κκ Μπονάνος Χαράλαμπος ως Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, ο Αλεξόπουλος Γρηγόρης ως Προέδρος του εποπτικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, ο Μελάς Παναγιώτης ως Προέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων, ο Σταθόπουλος Ανδρέας ως Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγος Π.Σ. Ρουμελιώτης Νικόλαος, όπου και χαιρέτησαν την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης.

Η συνέλευση αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την ομοσπονδία μας, καθώς παρέχει την ευκαιρία στις συμμετέχουσες οργανώσεις να συναντηθούν, να ανταλλάξουν βέλτιστες πρακτικές και να συζητήσουν τρόπους ενίσχυσης των προσπαθειών τους για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της χώρας και όχι μόνο.

Ως διοργανώτρια αρχή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Περιφέρεια Δυτική Ελλάδας και συγκεκριμένα τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κο Μπονάνο Χαράλαμπο για τη κάλυψη όλων των αναγκών του διημέρου, τη Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Μπίλια Μαρία για τη παραχώρηση της αίθουσας, τον Πρόεδρο κ. Σαλαγγιάνη Σταύρο καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ως διοργανώτρια Ομάδα και τέλος το κατάλυμα Enervillas για την εκπληκτική φιλοξενία και τη χορήγηση μιας επιπλέον διανυκτέρευσης στα μέλη μας.

Ελπίζουμε σαν σωματείο να ανταποκριθήκαμε στο σύνολο των απαιτήσεων που χρειάζεται μια πανελλήνιας εμβέλεια διοργάνωση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *